Vandreferie

Ønsker man en vandreferie i Nationalpark Thy kan vi pege på flere aktører, der alle ligger vejen forbi Stenbjerg Kro.

Vild natur og lokal mad…2 timers guidet vandretur

Torsdage…skal bookes, begrænset deltager antal

Oplev Stenbjergs vilde natur i selskab med naturfortæller Philip Hahn-Petersen. Efter turen nydes en Nationalpark Platte med lækre lokale specialiteter på Stenbjerg Kro.

Læs mere

Vandreturen er ”fuld service”, dvs. du har en guide der viser dig ruten gennem Thy Nationalpark, hvor vi både ser det bedste af kysten samt lyngplantagen. Derudover sørger vi for, at den bagage, du ikke ønsker at vandre med, bliver transporteret til den hyggelige campingplads ved Stenbjerg kro. Ved ankomst står Jysk Rejsebureaus telte allerede klar, der vil være ild i bålet og et dejligt varmt måltid mad venter os. Turen er inklusiv fuld forplejning, således vi ikke går ned på energi.

Nationalpark Thy strækker sig fra Agger i syd til Hanstholm i nord. Et uspoleret naturområde på i alt 244 km2. Området blev i 2008 udnævnt til Danmarks første nationalpark, også kaldet Danmarks største vildmark!

Vi går denne tur på 2 dage og tilbagelægger ca. 40 km. Vi vandrer store dele af turen på Vestkyststien ad redningsvejen, og vi vandrer i klitterne, ødemarkerne, og en stor del af turen direkte på stranden, hvor Vesterhavets vilde bølger bryder stilheden.

Læs mere

Trav dig igennem den vilde natur i Nationalpark Thy uden at gå ned på komfort. GrønFerie tilbyder en 4 dages vandreferie med 3 overnatninger på hyggelige indkvarteringer i Stenbjerg, Klitmøller og Hanstholm. Undervejs sørger vi for du får god mad og vi transporterer din bagage, så du kun behøver at bære en lille dagstursrygsæk. Turen er uden guide, men vi udstyrer dig med udførlige ruteanvisninger og kort, så du helt selv kan bestemme tempoet og hvornår du vil holde pause. Vandreruten i Nationalparken, med Vesterhavet på ene side og klitheden på den anden, er en naturoplevelse i verdensklasse. Turen passer perfekt til en forlænget weekend.

Læs mere

Har cykelruter og vandreture der går forbi Stenbjerg.

Læs mere

Bestil bord
Skriv til os